Over ons

Welkom bij Little Luttik, waar we geloven dat poppenhuizen een wereld van verbeelding openen. onze missie eenvoudig maar krachtig: we willen kinderen de mogelijkheid bieden om hun eigen fantasiewerelden te creëren met behulp van poppenhuizen. We geloven dat kinderen een toevluchtsoord nodig hebben, een speciale plek waar ze kunnen ontsnappen aan de drukte van het moderne leven en hun verbeelding de vrije loop kunnen laten.

Wat We Doen
Onze poppenhuizen zijn met zorg geselecteerd en met aandacht samengesteld, met als doel de creativiteit en fantasie van kinderen te stimuleren. Elk poppenhuis vertelt een verhaal en wacht op avonturiers die het willen ontdekken.

Waarom Poppenhuizen?
Waarom poppenhuizen? Omdat we geloven dat het bouwen van hun eigen wereld kinderen een gevoel van veiligheid en geborgenheid geeft. In de ruimte waar ze hun eigen werelden en verhalen kunnen vormgeven, kunnen ze groeien, hun creativiteit ontwikkelen en verwondering ervaren.

Oprichter van Little Luttik
Bij Little Luttik ben ik, Sharida (33) uit Alkmaar, met mijn liefde voor kinderspel en verbeelding, het gezicht achter deze webshop. Mijn avontuur begon met het restaureren van oude poppenhuizen, maar al snel ontdekte ik zoveel pareltjes dat ik besloot om een webshop op te richten. Hierbij selecteer ik met zorg hoogwaardige poppenhuizen die de fantasie en creativiteit van kinderen tot leven brengen.

De naam Little Luttik is een speelse verwijzing naar het creëren van kleine fantasiewerelden voor de kleintjes, waarbij "Little" en "Luttik" beiden verwijzen naar "klein". Het is een uitnodiging voor kinderen om hun eigen verhalen te bedenken en tot leven te brengen in deze miniaturen.

Sharida van Wageningen - oprichter webshop Little Luttik